Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 08.10.2012.
17:23
Beta A
Hrvatska policija istražuje smrt 23-godišnje teško bolesne i nepokretne devojke iz Siska koju je, kako se sumnja, iz samilosti ubio otac, javili su danas hrvatski mediji.
Ponedeljak 08.10.2012.17:31
Ne dao Bog nikome ali ja mislim da to bas i nije iz samilosti...zasto je povredjivao ostrim predmetom...zar nije pretrpela dovoljno bolova iovako...kakav je to covek?...
Ponedeljak 08.10.2012.18:51
Nemojte ljudi ovakve komentare molim Vas. Ne daj Boze da se ikome desi ono sto se desilo ovoj devojci i njenom ocu. Pre par meseci bila slicna prica i kod nas. Pocivaj u miru Marijana, Josipe neka ti Bog sudi.
Ponedeljak 08.10.2012.19:21
Tesko mi je bilo sve to da citam i pomislila sam da ovo na ovakav nacin nije iz samilosti...Ko god da je zaista je nehumano da mi jos sa svoje strane dodajemo neumesne komentare jer to je velika porodicna tragedija...oni koji imaju nepokretnog bolesnika i muce se zajedno sa njim znaju da li je ovo bilo u redu ili ne...Poznajem zenu sto je 11 godina gledala svog muza i lekari su joj zavideli sto je to bilo vise nego profesionalno...kad je umro mislili smo da ce presvisnuti od tuge...kaze veze se covek jos vise za tu osobu koja zavisi od nekog i tesko je neizmerno...zato pomislih kako je ovaj covek mogao da ubije svoje dete...zar nista nije moglo da ublazi njene bolove...strasno...
Ponedeljak 08.10.2012.19:43
A sta bi rekla kada ti kazem da u mom gradu pre par dana otac ubije sina... nista novo ali : otac ga tukao ceo zivot (ja ga vidjo sa modricama na licu u srednjoj skoli), on kao punoletan ode preko na par godina i zaradi nesto novca, vrati se i krene u neki sitan posao zaradjujuci pristojno, ali ne preterano, bude O.K. sa celim gradom jer je jako pozitivna licnost. Pomogne kome moze i hoce... A naso mu se otac alkoholicar da ga izbode... Sta reci?
Ponedeljak 08.10.2012.19:50
Ma sa uzasom citam sve ovo...pune su novine tih porodicnih tragedija...Sta je u glavi tim monstrumima ne znam...uopste u toj zaslepljenosti ne vide posledice...sta je zivot posle...zbog jednog trenutka...da li je fitilj stvarno toliko kratak da mozes docekati da te ubije onaj sto te stvorio..ili obrnuto?...Nasilnike treba prepoznati i leciti ako vredi ako ne trajno zatvoriti...ko ima pravo da drugom zbog svog haosa u glavi oduzme zivot?...
Ponedeljak 08.10.2012.20:20
Slazem se sa tobom, ali ono sto si rekla je nemoguce! Kod nas ne postoji Zakon kojim bi ti mogao bilo koga da "prinudis" na lecenje. Prostije receno, ako poznajes nekog i smatras da je umno poremecen (ili kako god) odes u policiju i kazes "e, ovaj nije bas u "libelu", radi to i to (tipa skida se go u osnovnoj skoli a ima 45g..., poziva djake da se druze sa njim, onanise u skolskom dvoristu...)" mozete li nesto da preduzmete... Mozemo, prekrsajna prijava za remecenje javnog reda i mira, eventualno neka Toponica ili krivicna sa par meseci zatvora ... Naveo sam primer iz svog grada, a imam dve cerke u toj skoli. P.S. Da ga istucem ili ne daj Boze ubijem - odgovarao bi ko za normalnog coveka.
Ponedeljak 08.10.2012.19:50
ZA "CONO-a": koj je tebi k*** covece da se tako podsmevas tudjoj muci. Ne bih rekao da si Srbin kako se predstavljas jer MI SRBI tako nesto ne bi rekli niti pomislil koliko god da smo izrevoltirani, ponizeni ili sta vec.... Izvini, ali ovakav tvoj stav je zgrozavajuci koliko god da si popularan na ovom portalu. Pozz.
Ponedeljak 08.10.2012.19:55
ZA "CONO-a": koj je tebi k*** covece da se tako podsmevas tudjoj muci. Ne bih rekao da si Srbin kako se predstavljas jer MI SRBI tako nesto ne bi rekli niti pomislil koliko god da smo izrevoltirani, ponizeni ili sta vec.... Izvini, ali ovakav tvoj stav je zgrozavajuci koliko god da si popularan na ovom portalu. Pozz.
Utorak 09.10.2012.07:15
Kada nekoga voliš, dovoljno je da u istoj prostoriji dišete isti vazduh. Ljubav i povređivanje ne idu zajedno.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)